PUBG İşaret Fişeği Rehberi ile PUBG ‘de hava desteğini sadece peşinden giderek değil, çeşitli bölgelerde bulabileceğiniz işaret fişekleri ile de ayağınızın dibine indirebilirsiniz.

İşaret Fişeği Nasıl Kullanılır?

İşaret Fişeğini harita bulduğunuz zaman tek yapmanız gereken açık bir arazide mümkünse düşmanın az olduğu bir bölgede fişeği yukarıya doğru ateşleyerek kullanabilirsiniz.

Hava harici bir yere attığınız zaman hava yardımı desteği size ulaşmayacaktır. Bu yüzden atışı yaparken dikkat etmelisiniz.

İşaret fişeğini attığınız zaman arkasında kırmızı bir iz bırakır ve civarda bulunan düşmanların ilgisini çeker. O yüzden işaret fişeğini attıktan sonra mümkünse kendinize bir siper bularak hava yardımını bir süre gözetleyerek kill alabilirsiniz.

Hava Yardımı İçerisinden Neler Çıkar?

İşaret fişeği ile talep ettiğiniz hava yardımı içerisinde normale göre daha fazla ekipman bulunmaktadır. Örneğin sandık içerisinde 2 adet silah ve bolca mermi garanti olarak bulunmaktadır. Ayrıca 3. Seviye çanta, kask ve yelek bulunmaktadır. Ancak bunlardan 1 adet bulunabilir ve hepsi aynı anda sandık içerisinde olmayabilir.

İşaret Fişeğini Nerede Bulabilirim?

İşaret fişeğini haritanın her yerinde bulabilirsiniz. Ancak Miramar ve Erangel için oyuncu bildirimlerine göre en sık bulabileceğiniz yerler aşağıdaki haritalarda gösterilmiştir. Bu yerler haricinde Georgopol, Novorepnoye, Shelter vb. yerlerde de rastlanılabilir.

Bunların haricinde PUBG Air Drop hakkında bilgiye buradan ulaşabilir, instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir  PUBG Air Drop'tan Neler Çıkıyor?