Cumartesi, Nisan 27, 2024

Tek Oturuşta Bitirilecek 15 Oyun

Eğer oyun oynamak için fazla vaktiniz yoksa bu listemizdeki oyunlar tam sana göre.

Çağın en önemli eğlence araçlarından biri video oyunlarıdır. Ancak çoğu oyunu bitirmek için yirmi ila elli saat gerekir. İş, okul ve diğer koşullar nedeniyle çok sayıda oyuncu oyunlara yeterince zaman ayıramıyor.

Ayrıca, çok yoğun olsa da oyunu bir çırpıda bitirmek isteyenleri de düşündük. Bu oyunları on saatten kısa bir sürede bitirebilirsiniz.

1
Portal 1

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Bitirme 9,5 Saat / Hikaye: 3 Saat

Eğlenceli oyunlar arasında en ön gelen oyunlarından birisi Portal. kısa sürede tamamen bitirebileceğiniz oyunlardan birisi. Daha önce bulmaca oyunlarına sıcak bakmadıysanız Portal oynamak bu bakışınızı değiştireceği konusunda emin olabilirsiniz. Oyunun üst düzey fizik motoru ve gelişmiş yapay zekasına hayran kalacağınız hayli kesin.

2
Portal 2

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama 21,5 saat / Ana Hikaye 8,5 saat

Portal 1 ‘e göre tamamen bitirme süresi daha uzun olsa da yine de kısa sürede bitirilecek oyunlar listemizde yer alıyor. Portal 2 ‘de oyunu tek başına oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla da oynayıp bitirme imkanı bulunuyor. Oyunun bazı kısımlarının oldukça zorlayıcı olduğunu söyleyebiliriz bu yüzden oyunu bitirme süreniz 21,5 saat ‘e kadar çıkabiliyor.

3
Stray

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama 9,5 saat / Ana Hikaye 5 saat

Oyun 2022 yılında çıkmış ve oyun dünyasında oldukça ses getirmiştir. Oyun dünyasına yeni bir yıldız kedi kazandıran Stray çıktığı yıl bağımsız oyunlar kategorisinde 2 ödüle sahip olmuştur.

4
Call Of Duty: Modern Warfare 2

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama 17 saat / Ana Hikaye 6 saat

Oyun dünyasında silahlı oyun dendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan birisi olan Call Of Duty: Modern Warfare 2 ‘de ana hikayesinin kısa sürede tamamlanması sebebiyle listemizde yer alıyor. Çıktığı dönemde oyunculara sunduğu yeni mekaniklerin günümüz oyunlarında bile birçok etkisini görmek mümkün.

5
A Tale of Two Sons

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama 4 saat / Ana Hikaye 3 saat

Çıktığı dönemin en çok konuşulan oyunların birisi olan A Tale of Two Sons ‘da iki kardeşin başından geçen fantastik bir hikayeyi takip ediyoruz. Oyunun hikayesinin oldukça sürükleyici olduğunu da belirtelim. Kısa süre içerisinde bitirip keyif alacağınız oyunlardan birisi.

6
Firewatch

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama: 5 saat / Ana Hikaye: 4 saat

Oyun Wyoming ‘de görev yapan bir korucunun eşini kaybettikten sonraki yaşadığı hikayeyi konu alıyor. Oyunun atmosferi ve görselliği insana huzur vermesine rağmen Korucumuzun başından geçenler hüzünlenmenize sebep olacaktır.

7
Far Cry 3: Blood Dragon

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama: 9 saat / Ana Hikaye: 4,5 saat

Far Cry 3 oyunun bir DLC si olan Blood Dragon sizleri 90’lı yıllara götüren bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bir siber komando olarak görev yapıyoruz ve dinazorların yer aldığı bir evrende savaşıyoruz.

8
A Way Out

  • Oyun Bitirme Süresi: Ana Hikaye: 6,5 saat

A Way Out arkadaşınızla oynayabileceğiniz co-op bir oyundur. Oyunda iki yakın arkadaş olan Vincent ve Leo ‘nun hapishaneden kaçışını ve daha sonra yaşadıkları olayları konu almaktadır.

9
Titanfall 2

  • Oyun Bitirme Süresi: %100 Tamamlama: 15,5 saat / Ana Hikaye: 6 saat

Diğer Gönderiler